Tutorial delete tarikh kat post title
Posted on Wednesday, 9 November 2011, 10:37, Comment [0]


Assalamualaikum..

Hari ni nak tunjuk trick supaya entry di blog kita sentiasa ada yang nak komen walaupun dah lama post.Setengah bloggers tak nak komen di entry yang dah berhari-hari kita post.Kononnya dah basi (memang pun).
Jadi nak elakkan dikata entry basi,macam ni la saja caranya untuk buat entry kita sentiasa baru walau tak update kecuali kalau ada yang letak blog kita di bloglist.Tu tak boleh nak tipu la.

First,bukak Dashboard-Design-Page Element.Pergi ke Catatan Blog.Tekan Edit.




Kosongkan di 2 bahagian yang saya tanda seperti di bawah.





Save.

Selamat mencuba.

Labels:

Navigates


Majesty|Item|Alien|Post|Follow


Cakap-cakap


nice words please...


Sing A Song



Creditors

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : Pakcik Google ImgUr
Best View : Using Google Chrome


Time Machine

Copyright© 2011 : Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.